Over Monique Knigge

Monique Knigge van Knigge Mediation uit ZwolleMonique Knigge is geregistreerd als familie/registermediator bij het Mediators federatie Nederland (MfN). Daarnaast ben ik rechtbankmediator bij de rechtbank Overijssel.

Door mijn specialisatie als familie- en echtscheidingsmediator weet ik als ervaringsdeskundige van welk essentieel belang het is dat door een juiste begeleiding en communicatie, scheidende ouders/partners werkbare afspraken voor de toekomst vast kunnen leggen.

Ik ben ook KIES (kinderen in echtscheiding situaties) omgangscoach. Als u kinderen heeft kan ik mede door deze expertise de afgesproken zorg- en omgangsregeling helder en duidelijk in een convenant of ouderschapsplan verwoorden.

Als bemiddelaar en tussenpersoon, waarbij integriteit, neutraliteit, deskundigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan, help ik u snel en vakkundig via duidelijke richtlijnen en afspraken naar een overeenkomst die voor alle partijen eerlijk, werkzaam en acceptabel is. Ik heb mijn praktijk in Zwolle. Als het nodig is, kom ik op verzoek ook bij u thuis.

 

Knigge Mediation is een MfN register Mediator Zwolle

Benieuwd wat Knigge Mediation voor u kan betekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ervaringen

Monique heeft verstand van zaken en geeft advies. Ze werkt snel en zorgvuldig en heeft bovendien een luisterend oor wat ook niet onbelangrijk is –  Marja