Disclaimer

De informatie, documenten en andere gegevens op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Knigge Mediation spant zich in om de op deze site beschikbare informatie en gegevens optimaal correct weer te geven. Knigge Mediation staat niet in voor de juistheid en/of volledigheid van de op / via deze site beschikbare informatie en / of gegevens, in het bijzonder waar deze door anderen zijn verstrekt.

Knigge Mediation draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie, documenten en andere gegevens van anderen welke via koppelingen, links of enige andere methode via deze site toegankelijk zijn.

Houdt u er rekening mee, dat de snelheid en het functioneren van de via deze site beschikbare mogelijkheden, mede afhankelijk zijn van de apparatuur en software waarmee u verbinding legt en van de provider via welke u dat doet.

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over jouw aanpak en kan je bij iedereen aanbevelen. Je werkt kordaat, doortastend, brengt problematische zaken en verschillen van visie goed terug tot de essentie en komt dan met voorstellen, waar beide partijen veelal zonder veel amendementen mee akkoord kunnen gaan. Ik ben in elk geval blij, dat we de scheiding door jou hebben laten begeleiden. – Willem

Willem

Benieuwd wat Knigge Mediation voor u kan betekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.