Disclaimer

De informatie, documenten en andere gegevens op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Knigge Mediation spant zich in om de op deze site beschikbare informatie en gegevens optimaal correct weer te geven. Knigge Mediation staat niet in voor de juistheid en/of volledigheid van de op / via deze site beschikbare informatie en / of gegevens, in het bijzonder waar deze door anderen zijn verstrekt.

Knigge Mediation draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie, documenten en andere gegevens van anderen welke via koppelingen, links of enige andere methode via deze site toegankelijk zijn.

Houdt u er rekening mee, dat de snelheid en het functioneren van de via deze site beschikbare mogelijkheden, mede afhankelijk zijn van de apparatuur en software waarmee u verbinding legt en van de provider via welke u dat doet.

Ervaringen

Monique, ik dank je voor hoe je naast ons hebt gestaan in onze scheiding. Jouw mix van aandacht en ruimte voor ons allebei, gecombineerd met doortastendheid, was goed. Verder is het een last van mijn schouders dat jij de organisatorische kant volledig overnam. Je hebt ons ook voorgelicht, ook over zaken waar ikzelf nog niet aan had gedacht. – Sander

Sander

Benieuwd wat Knigge Mediation voor u kan betekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.