Tarieven

Bijna gratis scheiden bij gesubsidieerde rechtsbijstand!

Knigge Mediation hanteert een transparant en zeer concurrerend uurtarief. Dit tarief is opvraagbaar per mail of telefoon.

Daarnaast is Knigge Mediation aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, waardoor in een groot aantal gevallen (een van beide) cliënten in aanmerking kunnen komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand (de zogenaamde toevoeging).

Bijna gratis scheiden!

Als u in aanmerking komt voor de toevoeging geldt voor u dat u bijna gratis scheiden kunt. U betaalt alleen een, door de Raad voor Rechtsbijstand vast te stellen, kleine eigen bijdrage.

Meer informatie over de voorwaarden kunt u downloaden via onderstaande link of vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Toevoeging voorwaarden en eigen bijdrage

Ervaringen

Monique, ik dank je voor hoe je naast ons hebt gestaan in onze scheiding. Jouw mix van aandacht en ruimte voor ons allebei, gecombineerd met doortastendheid, was goed. Verder is het een last van mijn schouders dat jij de organisatorische kant volledig overnam. Je hebt ons ook voorgelicht, ook over zaken waar ikzelf nog niet aan had gedacht.

Sander

Benieuwd wat Knigge Mediation voor u kan betekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.