Over Monique Knigge

Monique Knigge is geregistreerd als familie/registermediator bij het Mediators federatie Nederland (MfN). Tevens is Monique rechtbankmediator bij de rechtbank Overijssel. Door haar specialisatie als familie- en echtscheidingsmediator weet ze als ervaringsdeskundige van welk essentieel belang het is dat door een juiste begeleiding en communicatie, scheidende ouders/partners afspraken voor de toekomst werkbaar vast kunnen leggen.

Monique is KIES (kinderen in echtscheiding situaties) omgangscoach. Als u kinderen heeft kan Monique mede door deze expertise de afgesproken zorg- en omgangsregeling helder en duidelijk in een convenant of ouderschapsplan onder brengen.

In maart 2016 studeert Monique af als RFEA (Register Financieel Echtscheidings Adviseur). De financiële deskundigheid is dus op hoog niveau.

Als bemiddelaar en tussenpersoon, waarbij integriteit, neutraliteit, deskundigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan, helpt Monique Knigge u snel en vakkundig via duidelijke richtlijnen en afspraken naar een overeenkomst die voor alle partijen eerlijk, werkzaam en acceptabel is. Monique Knigge houdt kantoor in Zwolle, maar komt op verzoek ook op locatie.

Ervaringen

Monique, ik dank je voor hoe je naast ons hebt gestaan in onze scheiding. Jouw mix van aandacht en ruimte voor ons allebei, gecombineerd met doortastendheid, was goed. Verder is het een last van mijn schouders dat jij de organisatorische kant volledig overnam. Je hebt ons ook voorgelicht, ook over zaken waar ikzelf nog niet aan had gedacht.

Sander

Benieuwd wat Knigge Mediation voor u kan betekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.