Over Monique Knigge

Monique Knigge is geregistreerd als familie/registermediator bij het Mediators federatie Nederland (MfN). Daarnaast ben ik rechtbankmediator bij de rechtbank Overijssel. Door mijn specialisatie als familie- en echtscheidingsmediator weet ik als ervaringsdeskundige van welk essentieel belang het is dat door een juiste begeleiding en communicatie, scheidende ouders/partners werkbare afspraken voor de toekomst vast kunnen leggen.

Ik ben ook KIES (kinderen in echtscheiding situaties) omgangscoach. Als u kinderen heeft kan ik mede door deze expertise de afgesproken zorg- en omgangsregeling helder en duidelijk in een convenant of ouderschapsplan verwoorden.

Als bemiddelaar en tussenpersoon, waarbij integriteit, neutraliteit, deskundigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan, help ik u snel en vakkundig via duidelijke richtlijnen en afspraken naar een overeenkomst die voor alle partijen eerlijk, werkzaam en acceptabel is. Ik heb mijn praktijk in Zwolle. Als het nodig is, kom ik op verzoek ook bij u thuis.

Ervaringen

Monique, ik dank je voor hoe je naast ons hebt gestaan in onze scheiding. Jouw mix van aandacht en ruimte voor ons allebei, gecombineerd met doortastendheid, was goed. Verder is het een last van mijn schouders dat jij de organisatorische kant volledig overnam. Je hebt ons ook voorgelicht, ook over zaken waar ikzelf nog niet aan had gedacht.

Sander

Benieuwd wat Knigge Mediation voor u kan betekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.